IDŐVONAL 1999. - 1999. JÚLIUS PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. április 22. péntek, 09:40

 

IDŐVONAL 1999. - 1999. JÚLIUS

1999.

AZ EMBERISÉG BEHAJÓZOTT AZ ÚJ ENERGIÁBA

MAJA GALAKTIKUS ALVILÁG CIKLUS ELKEZDŐDIK

A SÖTÉTSÉG TÁMADÁSA A FÉNY ELLEN

A FÖLDANYA BELÉP A 4. DIMENZIÓBA

A RÉGI IDŐK VÉGEZETE: TELJES NAPFOGYATKOZÁS

NAGY ZÁRADÉK

A BOLYGÓ LETETTE EREDETI APOKALIPTIKUS VÉGDRÁMA KOLLEKTÍV KARMÁJÁT

1999-TŐL

az IDŐ FELGYORSULÁSA jelentősen megmutatkozik
(Kryon)


1999.

Olyan időszak, amelyben egy kiegyensúlyozatlan vezető (Boszniai események) működése káoszhoz vezethet
(K:6e)


1999. AZ ISTENEGYSÉG SZÁMA

A 3db 9-ES ÉS AZ EGYES


1999-BEN

Láthatóan megkezdődött A SÖTÉTSÉG TÁMADÁSA A FÉNY ELLEN

azok energiái, akikben még a régi lenyomatok találhatók, a Félelem az eszközük

Saját hatalmuk növekedése érdekében keltenek félelmet

A feladat, hogy eljussunk a bolygó felemelkedésének idejére

Ez a Próba része: a FÉNY HORDOZÁSA ÉS TARTÁSA ÉS RÖGZÍTÉSE A FÉNYMUNKA FELADATA és ez a folyamat 2012-ig  egyre erősödik

(m: de 200-től már a fény mozgatása és a rögzítő feladat átadása)

(m: minél intenzívebb a Fény beáramlása a bolygóra, annál inkább erősödik a régi energia ellenállása, mivel a régi, vagy sötét is el akar menni a Fénybe, meg akar változni, nem akarja már ezt a szerepet, amit évezredek óta neki szántunk, a Fénymunkás másik nagy próbája, ezen energiák Elengedése, Megáldása, és Fénybeeresztése, vagy ennek a segítsége mások felé)

(M: Kívülről már nem befolyásolhatják sötét erők a Földet, az Ancharai megállapodás szerint, de az itt maradt földi csatlósai nem akarják átadni a hatalmukat a földi fény-erőknek)
(K:5:3)


1990-ES ÉVEK VÉGE – VEGYI SÁVOK KÍSÉRLETE/KIRAEL

A média felnagyítja a vegyi sávok súlyosságát, melyet igazából a fotonenergia tart sakkban. Az elmúlt 18 évben, vagy régebben, a vegyi sávok felkínáltak a fotonenergiának egy lehetőséget, hogy kiterjessze hatalmát, és a foton rájött, hogyan tartson vissza annyi vegyi sávot, amennyit tud. A vegyi sávoknak hosszú időbe telik, hogy elérjék a Föld síkját. Így a fotonenergiának van ideje beburkolni őket.

Az Istennő Fény, melyet Lemuria időszakában helyeztek el a Föld síkja köré, szintén meggátolja, hogy a vegyi sávok átszivárogjanak. Mégis, a foton és az Istennő Fény nem képes elvégezni az összes munkát. Ha a vegyi sávok beszivárognak légkörötökbe, ez a ti hibátok. „Mi az Emberek”-nek össze kell jönnünk együttesen, és prána légzést kell vennünk, belélegezve a fotonenergiát, majd kilélegezve a vegyi sávokba. A vegyi sávokat távol fogjátok tartani az átszivárgástól. Imáitokkal is távol tarthatjátok. Ez egy kis idő lesz, azonban végül a vegyi sávok a múlt dolgai lesznek.

Ez a könnyedség, fényesség, melyet az emberek éreztek, amikor a vegyi sáv légi járatokat megállították, a belélegzésre több fotonhoz való hozzáférésnek egy visszatükröződése volt, hiszen a fotonenergiának nem kellett beburkolni a vegyi sávokat.

KIRAEL. A kettős [duális] mágneses fotont 18 évvel ezelőtt fedezték fel, amikor a tudósok azt látták, hogy a foton arra kényszerítette magát, hogy megduplázza energiáját. Más szavakkal, valahányszor a fotont szabadjára engedik, megduplázza magát. Csupán elképzelni tudjátok az előnyöket a gyógyulás birodalmában. Minden a fényben gyógyul. Megduplázzátok a gyógyító fény energiát.


1990-AS ÉVEK VÉGÉRE-2001. 09.11 WTC

A SÖTÉTSÉG TERVEI - HAMIS UFO INVÁZIÓ ÉS TERRORTÁMADÁS

Az Annunaki átállás miatt, az anglo-amerikai sötét csapat, egy új tervet alkotott, amely a globális hatalom megszerzésében csúcsosodott volna ki. Egy nagyarányú terrortámadást terveztek meg és hajtottak végre. (2001.09.11.), hogy megtegyék a globális uralomhoz vezető út első lépését.

A WTC-n használt technológia egy nagyon valószínűnek látszó 3 D-s repülőhologramok voltak ábrázolva, ezzel becsapva mindenkit, és számos hamis videoszalaggal párosították ezt, és sugározatták a világ TV hálózataiban. Álcázott részecske sugárnyalábokkal és előre beállított robbanóeszközökkel tették teljesen teátrálissá a bemutatót. A Galaktikus Föderáció fellépésére hagyták abba további terveiket.

Későbbre terveztek egy „holografikus űrinvázió bemutatását”, amely technológiát a korábbi sötét szövetségestől szereztek be.
Ezután egy nukleáris konfliktust szerettek volna kirobbantani Ázsiában, (Korea?) majd a Közel-Keleten.
A GF. Közölte velük, hogy egy nukleáris akció, egy azonnali első kapcsolatfelvételt eredményezne (megj: 2008.okt 13/14 amikor a GF kilátásba helyezte a flotta megjelenését a mi védelmünk céljából) és a Gf közölte, hogy folytatja a Föld összes nukleáris fegyverének működésének teljes blokkolását.
(GF: 2010.0907)


1999-BEN AZ EMBERISÉG BEHAJÓZOTT AZ ÚJ ENERGIÁBA
(Kryon:7:5)


1999-BEN az úgynevezett VEZETŐK, ANGYALOK ELTÁVOZTAK (háttérbe húzódtak) azoknak az embereknek az energiamezejéből, akik a felemelkedés útját választották. Egy darabig ez az egyedüllét érzését hozza, de helyet formál az Énnel egyesülni akaró Isteni (Valódi v. Felsőbbrendű) Énnek.
(Tóbiás 1,2)


1999-TŐL

Az 1989-ben elkezdődött idő felgyorsulásnak a következő felgyorsulási hulláma

Az Időkeret jelentős felgyorsulása indult be
(K:10:7)


1999. ÓTA-

EGY VÁLTÁS TÖRTÉNT A BOLYGÓN AZ EMBERI TUDATOSSÁG VÁLTOZÁSA

A TÖRTÉNELEM ABBAHAGYJA SAJÁT MAGA ISMÉTLÉSÉT

CSILLAGGYERMEKEK ÉRKEZÉSE

Húsz évvel ezelőtt mondtuk nektek, hogy egy váltás történik ezen a bolygón. Mi most bejelentjük, hogy ez az elmozdulás olyan mértékben halad, amit senki sem sejt, de mindenki megerősít. Nem tudjátok többé tagadni, ami történik. A férfi és a nő az utcán nem tudja tovább tagadni, ami történik. Még bolygó aktuális bennszülött nagyapái is elkezdik látni ezt. Többé nem egy ezoterikus rés, ez egy nagy váltássá változott, és ez itt van rajtatok. Tizenkilenc évvel ezelőtt elmondtunk nektek minden részletet és ez mind itt van a Kryontól származó írások köteteiben. De van valami, amit nem vártok, ha Chilében éltek. Már említettem ezt előző este, és nemsokára újból említeni fogom.

Első pont: Ez egy olyan kor, ahol nincsenek ősi próféciák. Nincs olyan prófécia, amit bárhol találhatnátok, mely megmagyarázza, mi történt az elmúlt néhány évben, és nincs jövendölés, hogy éppen mit is fog tenni az emberiség. Egy próféta sem volt képes a fátyol túloldalára menni és visszahozni ezt az információt, mert amit most ezen a földön tesztek, azt soha senki sem térképezte fel.

Hány évig kell ebben az energiában lennetek, mielőtt észreveszitek, kedveseim? A történelem nem ismétli meg önmagát ezentúl. Amit ezen értek, hogy a konzisztens, régi energiás utak köre összetöredezőben van. Mi a helyzet Nostradamus négysorosaival? Nem történnek meg. Mi a helyzet a Jelenések Könyvének verseivel? Nem történnek meg. Mi történt a nagy próféciával az Armageddonról? Már nyolc éve elmúlt az esedékessége, észrevettétek? Ez sem fog megtörténni. Az összes dráma, mely körülveszi, az összes történettel és jövendöléssel, mind a padlóra hullik – nem fog megtörténni. Olyan sokan vártak erre a katasztrófára, és ez nem fog megtörténni.

Semmi sem történt, amikor meg kellett volna történnie, észrevettétek? Helyette, valami történt 1987-ben, ami mindent megváltoztatott. Ez a ti Harmonikus Konvergenciátok megváltoztatta magát a bolygónak az alakját. Nézzétek, mi történt. Nézzétek, mi történt akkor. Nézzétek a tanításokat, amik akkor kezdődtek.

2012 nem egy titokzatosság számotokra és nem veszélyes. Nem veszi körül sem végzet, sem sötét utak. Sokan azt fogják mondani, hogy minden befejeződik 2012-ben. Helyette, minden elkezdődik! Talán lufikat fújhatnátok fel, szobrot építhetnétek, partit adhatnátok? Mert ez az a dátum, amikor ez a föld megkezdi a rezgésének a változtatását. Az ősök pillantásban átadva számotokra, ez a naptár a korok jövendölése. Egy lassú, rezgésszámbeli növekedést képvisel. Erre a növekedésre vártak Fénymunkások, akiknek megvan ez az energiájuk már 20 vagy még több éve. Ó, azt gondoljátok, hogy ez mind egybeesés? Ez nem egy egybeesés. Ez egy szent formula, a Földön levő békéért. A történelem nem ismétli meg önmagát. Kimentetek abból az árokból, ahol a dolgok ilyen módon történnek. A diktátorok nem nemzenek új diktátorokat. Éhség és éhezés nem nemz újabb éhséget és éhezést. Változás történik éppen, és a történelem abbahagyja saját maga ismétlését. Ez egy új energia, ha észrevettétek.

Húsz évvel ezelőtt azt mondtam, hogy lesz egy váltás az emberiség tudatosságában. Valójában mit gondoltatok, mi fog történni? Azt gondoltátok, hogy az emberiség körben üldögél és hirtelen egy napon csodálatos gondolataik támadnak? Hányan közületek realizálta, hogy ez egy állandó tudatosság váltás lesz, amit az Emberi evolúció okoz? Évekkel ezelőtt, ezerszámra megkezdődött az új tudatosság gyermekeinek beáramlása. Gyakran beszéltünk erről. Engedélyt adtatok 1987-ben az Emberi tudatosság fejlődésének és a gyermekek a bizonyíték! Ők mások... észrevettétek?

Hallgassatok ide, felnőttek: ezek a gyerekek nem lineárisak. Ezek a gyermekek fogalmiak. Nem fognak jól teljesíteni lineáris oktatásban. A teljes kastélyt látják, és mégis amikor az iskolában felelnek, a rendszer meg akarja mutatni számukra az összes építőtéglát, sosem a kastélyt. Számotokra nehéz ezt megérteni, de még oktatás nélkül is ezek a gyerekek látják a befejezett kastélyt. Az oktatók untatják őket azzal, hogy hogyan kell építeni egyet! Ezt nehéz elmagyarázni. Tudjátok, hogy ők mások, ugye?

Oly gyakran, ezek a gyermekek bajosnak tűnnek. Frusztráltak, és ez frusztráló a körülöttük levők számára. Ez egy új tudatosság érkezését képviseli, és a frusztráció az, amit ti problémaként láttok, ahelyett, ami valójában... az emberi természet egy kifejlődése. Mostanra már tízezrével vannak itt. Néhányan a húszas, harmincas éveikben vannak. Nézzétek, hogyan változik az üzlet, és az új módokat, ahogy véghezvivődnek. Lesz némi integritás, végre. Ez fogalmi gondolkodóktól származik. A váltás itt van.
(K:081020)


1999. - A FÖLDANYA BELÉP A 4. DIMENZIÓBA DE LÉTREHOZZA ÚJRA A 3. DIMENZIÓ ILLÚZIÓJÁT

hogy egy darabig, még időt nyerjünk az átmenetre, mert ekkor még nem sokan álltak készen arra, egy ilyen nagy méretű tudatosság átalakulására.

A pszichikus gyermekek ekkorra már különleges képességgel bírtak, a 4. dimenzióhoz való hozzáféréshez.
(Drunvalo:2010.05.26KV)


 

1999. JANUÁR 4.

GALAKTIKUS KORSZAK – ERKÖLCS, ÚJRAFOGALMAZÁSOK
(www.2012.com.au./Maya)


1999. JANUÁR 5.- 2011. OKTÓBER 28.

A MAJA GALAKTIKUS ALVILÁG CIKLUS

1999. JANUÁR 5. – 2011. OKTÓBER 28. – GALAKTIKUS ALVILÁG

A 8. maja idővonal.
Dualisztikus és jobb agyfélteke által vezérelt, de egy mindent átható ébredési folyamat kellős közepén tartunk.

Az anyagi kereteken való túllépés kerül előtérbe.

A Galaktikus Tudat Evolúciója indul be.

Genetikai technológia, Fénytáplálkozás.

(BHC2:72,125)

1999 – 2011. október 28.

-               A galaktikus evolúció szintje;

-               AZ IDŐ FELGYORSUL: 360 napos ciklusok;

-               Isten társteremtőivé válunk.

-               Nem rombolhatunk tovább a természetben.

-               A háború nem működik;

-               Az egység keresésének időszaka;

-               Amerikának választania kell, hogy továbbra is fenntartsa-e a világ feletti dominanciát;

-               Kelet: India, Kína, Oroszország;

-               Európa: a világ tengelyében;

-               A kísértés nagy, hogy ne a végső célra koncentráljunk;

1999. JANUÁR 5. – DECEMBER 31.

GALAKTIKUS ALVILÁG 1. NAPPAL – A VETÉS

Téma: A vetés, magvetés

-                jobb agyfélteke dominanciája;

-                pl. iraki háború, Szerbia;

-                a globális materializáló erők elleni harc;

-                Irányítója: a tűz és az idő istene;

GALAKTIKUS ALVILÁG ELSŐ NAPPALA

IT- forradalom.

Az anyagi kényelemet és biztonságot kereső világnak vége.

A korlátok mindenhol leomlanak.

Az emberiség egymáshoz kapcsolódásának vágya.

Reklám, informatika gyógyszeripar fejlődése.

A fiatalabb generáció felismeri, hogy a világot nemsokára ők fogják irányítani.

(BHC2:169-170)

1999. DECEMBER 31. – 2000. DECEMBER 25.

GALAKTIKUS ALVILÁG 1 . ÉJSZAKA – ÚJ HULLÁM BELSŐ ASSZIMILÁCIÓJA

Téma: Az új energia belső asszimilációja

-                bal agyfélteke dominanciája;

-                nem sok minden történik;

-                Irányítója: a Föld istene;

2000. DECEMBER 25. -2001.DECEMBER 20.

GALAKTIKUS ALVILÁG 2. NAPPAL – CSÍRÁZÁS

Téma: Csírázás

-                jobb agyfélteke dominanciája;

-                a globális materializáló erők elleni harc;

-                terrorista támadások: World Trade Center, Afganisztán;

-                Irányítója: a víz istene;

2001. DECEMBER 20. – 2002. DECEMBER 15.

GALAKTIKUS ALVILÁG 2 . ÉJSZAKA – AZ ÚJ HULLÁMMAL SZEMBENI ELLENÁLLÁS

Téma: Ellenállás az új energiával szemben

-                bal agyfélteke dominanciája;

-                mély gazdasági recesszió;

-                Irányítója a nap istene és a harcosok istene;

2002. DECEMBER 13. – 2003. DECEMBER 10.

GALAKTIKUS ALVILÁG 3. NAPPAL –SARJADZÁS

Téma: Szárba szökkenés

-                jobb agyfélteke dominanciája;

-                Háború: Irak;

-                Megerősödik a globális materializáló erőkkel szembeni mozgalom (pl. Zengő);

-                spirituális gyógyítás;

-                Irányítója: a szeretet és gyermekszületés istene;

2003. DECEMBER 10. – 2004. DECEMBER 4.

GALAKTIKUS ALVILÁG 3 . ÉJSZAKA – AZ ÚJ HULLÁM ASSZIMILÁCIÓJA

Téma: Asszimiláció az új hullámmal

-                bal agyfélteke dominanciája;

-                az 1. vénuszi tranzit (férfi-női energiák egyesülése);

-                felkészülés a 4-es napra, az egységre;

-                Irányítója: a halál istene;

2004. DECEMBER 4. – 2005. NOVEMBER 29.

GALAKTIKUS ALVILÁG 4. NAPPAL – BURJÁNZÁS

Téma: Kiterjedés, sokszorozódás

-                jobb agyfélteke dominanciája;

-                szintézis, egység;

-                K-Ny párbeszéd;

-                spiritualitás;

-                racionalitás;

-                a 2 erő ugyanoda tér haza: még nem egy, de már ugyanoda tartanak (pl. erő és ima; keleti és nyugati vallások közeledése; Akasha és tudomány);

-                Sokan a végső választást hoztuk meg: az egység mellett döntöttünk.

-                Irányítója: a kukorica istene és az életben tartás istene;

2005. NOVEMBER 29./  – 2006. NOVEMBER 24.

GALAKTIKUS ALVILÁG 4 . ÉJSZAKA – AZ ÚJ HULLÁM KITERJEDÉSE

Téma: Az új hullám kiterjedése, terjesztése

-                bal agyfélteke dominanciája;

-                Az egyesítő szintézis terjedése;

-                Irányítója: az eső és a háború istene;

2006. NOVEMBER 24. – 2007. NOVEMBER 19.

GALAKTIKUS ALVILÁG 5. NAPPAL – BIMBÓZÁS

Téma: Rügyezés (A nemzeti ciklusban Jézus eljövetele)

-                jobb agyfélteke dominanciája;

-                Jézus 2. eljövetele bennünk;

-                A galaktikus Krisztus-tudatosság manifesztációja;

-                Látomásaik lesznek az embereknek;

-                Nagyon fontos év: újabb emberek fognak megvilágosodni;

-                Vinni kell az energiát, mert jön a sötétség! November elején elkezdjük érezni;

-                Irányítója: a fény istene;

2007. NOVEMBER 19. – 2008. NOVEMBER 13.

GALAKTIKUS ALVILÁG 5. ÉJSZAKA - PUSZTÍTÁS

Téma: Rombolás

-                bal agyfélteke dominanciája;

-                A globális materializáló erők mély krízise: Európa, Németország a dráma középpontjában;

-                az Apokalipszis éve; (tipp: euróban tartani a pénzt, mert a dollár össze fog omlani);

-                Irányítója: a sötétség istene;

2008. NOVEMBER 13. – 2009. NOVEMBER 8.

GALAKTIKUS ALVILÁG 6. NAPPAL – VIRÁGZÁS

Téma: Virágzás

-                jobb agyfélteke dominanciája;

-                A fejlett, egyesített szintézis;

-                Reneszánsz;

-                együtt létezés, együttműködés a K és a Ny között (még stresszes);

-                A globális materializáló erők harca a spirituális erőkkel;

-                Amerika: választások;

-                Irányítója: a születés istennője;

2009. NOVEMBER 8. – 2010. NOVEMBER 3.

GALAKTIKUS ALVILÁG 6 . ÉJSZAKA – AZ ÚJ PROTOTÍPUS FINOMHANGOLÁSA

Téma: Finom behangolódás az új prototípusra, az új energiára

-                bal agyfélteke dominanciája;

-                nyugalmi időszak;

-                felkészülés az egyensúlyra K és Ny között;

-                a 2. Harmonikus Konvergencia május 27-én: az első élménye a kozmikus tudatosságnak

-                Irányítója: a hajnal istene;

2010. NOVEMBER 3. – 2011. OKTÓBER 28.

GALAKTIKUS ALVILÁG 7. NAPPAL – GYÜMÖLCSÉRÉS

Téma: Gyümölcsérés

-                egyensúly K és Ny között;

-                nincs dominancia, kontroll;

-                univerzális egyensúly;

-                dualitástól mentes kozmikus tudatosság!

-                Irányítója: a dualitás istene;

(BHC2)

1999-2011. - A GALAKTIKUS ALVILÁG CIKLUSA

13 év alatti időgyorsulás visszafordítja az 5125 év azonos evolúcióciklusait (i.e. 3114-től kezdődőt) , hogy az anyagi világ a minden értékelésébe, egy jobb agyféltekés dinamikát vigyen bele. INTUITIV MEGNYÍLÁS

A 5125 ÉVES NEMZETI ÉS 256 ÉVES PLANETÁRIS ALVILÁG EMLÉKEINEK, FÁJDALOMRÉTEGEINEK A FELDOLGOZÁSA.

(BHC2:192-193)


1. nappal – 1. számú mennyország: 1999. január 5 – december 30.

1999.  JANUÁR 5. – DECEMBER 31. GALAKTIKUS ALVILÁG 1. NAPPALA

A Világháló és elektronikus posta jelentősen átalakította az emberek életét. A személyes érintkezések régebbi formái: telefon, távirat leértékelődött. : E-mail, Internet, mobiltelefonon elképesztő mértékben elterjedtek. A számítógépek, mindennapi eszközök lettek az emberek életében.
Az Euro bevezetése, az amerikai gazdaság kiegyensúlyozására.

Új személyes szabadságjogok jelennek meg.

(BHC2:166-167)

1999. JANUÁR 5. – DECEMBER 31.

GALAKTIKUS ALVILÁG 1. NAPPAL – A VETÉS

1. nappal – 1. számú mennyország: 1999. január 5 – december 30.

Téma: A vetés, magvetés

-                jobb agyfélteke dominanciája;

-                pl. iraki háború, Szerbia;

-                a globális materializáló erők elleni harc;

-                Irányítója: a tűz és az idő istene;

1999. JANUÁR ELJE – SEATTLE

A GALAKTIKUS ALVILÁG ELSŐ NAPPALA

Tüntetések robbantak ki a Kereskedelmi világszervezet (WTO) és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világban ellen, amely ifjúsági mgmozdulássá csúcsosodott ki.

A Bushisták szándéka az volt hogy feltartóztassák a szabadságjogokat.
(BHC2:169)


1999. JANUÁR 10-19.

A FELEMELKEDETT MESTEREK ELINDULTAK VISSZA A FÖLDRE, AZ EGYIPTOMI DIMENZIÓKAPU MEGNYÍLÁSÁNAK IDŐSZAKA ALATT, ÉS EGY MÁS ÚJ UNIVERZUM TUDÁSÁT HOZTÁK MAGUKKAL.
(Drunvalo2:91)


1999. JÚLIUS - NOSTRADAMUS

1999. hetedik havában leszáll az égről a rettegés fejedelme.
A Fatimei üzenetek is ezt tartalmazták.

Módosítás dátuma: 2011. április 22. péntek, 12:06
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!