SEMMI SEM AKADÁLYOZHATJA MEG A FÖLD MENNYBEMENETELÉNEK ISTENI TERVÉT, SEMMI ÉS SENKI PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Matthew Ward   
2011. április 22. péntek, 07:26

 

SEMMI SEM AKADÁLYOZHATJA MEG A FÖLD MENNYBEMENETELÉNEK ISTENI TERVÉT, SEMMI ÉS SENKI!!!

 


Kivonat és összefoglaló Máté 2010. 01. 11. napi szellemi közvetítéséből


A globális felmelegedésről? A bolygó most így szabadul meg a negativitástól. A Föld helyreállítja magát az eredeti édeni állapotába és ez magába foglalja a hőmérséklet változást is.

Számtalan civilizáció is annyira, de annyira várja már azt a pontot, hogy segítsenek majd földi testvéreiknek a bolygó toxikus megtisztításában, és a klímaváltozás helyreállításban. Nagyon is fontos azonban a földi civilszféra kezdeményezései ebben, mind az állatvilágvilág, mind a növényi birodalmak tekintetében.

Nemsokára új környezetbarát technológiák érkeznek a Földre, új energiaforrások, és a fény családja fejlett technológiájával fog segíteni a problémák megoldásában.


Ezek meg fogják tisztítani a talajt, a vízbázisokat, a levegőt, barátságossá teszik a közlekedést, hatékonyabb orvosi ellátást fognak biztosítani. Életközelibb lesz az élelmiszertermelés, az építőipar, a feldolgozóipar és kommunikáció, nem lesznek mellékhatásai.


MINDEN GYÖKERESEN MEG FOG VÁLTOZNI, AMIKOR A FÖLD TELJESEN ELHAGYJA A 3. SŰRŰSÉGÉT.

Mára a Föld elérte azt a magasabb rezgését, amikor elkezdi kivetni magából a korrupt rendszereket, lebontja a korlátozó, ellenőrző hatalmakat, és azt visszaadja a földi gondoskodó népképviselet kezébe.


A környezettudatosság középpontjába a Föld Mindenható Szépsége kerül, ahol minden planetáris forrás, feltétlen kölcsönös megosztásra kerül, mind személyes és mind közösségi virágzó kertek pompáznak majd mindenki gyönyörűségére.

De meg kell értenünk azt, hogy a kettősségünkbe kerülés, az emberiség duális megtapasztalása fontos tényezője volt a Teremtésnek, hogy úgymond ki legyen próbálva, mind az isteni, vagy ami nem attól való, az azokban rejlő felismerés és tapasztalás, és ez idáig minden embert többé-kevésbé meghatározott. Itt a lelkeknek több száz születésen keresztül kellett elérni a megtapasztalások felismerésébe. ( megj. tőlem: Tulajdonképpen ebben a teremtésben itt lehetett térben, végesség illúziójában hatalmasat, rövid „idő” alatt fejlődni, megismeri az anyagi valóság rejtelmeit, amely univerzális megosztásra kerül, és amelyek szintúgy eddig „ismeretlenek” voltak a civilizációk milliárdjai előtt. Kulcsszava a legsűrűbb és az isteni frekvencia egyidejű jelenléte, majd integrálása, fizikai testben, amely elvezet a TestbenUgrás, A Megtestesített Fény, A Krisztusi Terv megvalósulásának  univerzális „csodájához. A galaktikus krónikák egyike se tud ilyen elért „eredményről” beszámolni a kozmikus emlékezetükből.)

Az erőszak, a düh, kapzsiság, féltékenység, igazságtalanság, a hatalmi erőszak világából juttok el a szeretet erejébe, a békesség, nagylelkűség, harmónia, kölcsönös tisztelet örömébe, az elfogadás világába.


EGYEDÜLÁLLÓ AZ UNIVERZUMBAN EZ A FELGYORSÍTOTT TAPASZTALÁS.

A LELKEKNEK MÉG ELEDDIG, NEM VOLT, EKKORA LEHETŐSÉGÜK, HOGY ILYEN HIRTELEN ÉS NAGYMÉRVŰ VÁLTOZÁSOKAT TAPASZTALHASSANAK MEG. Bár még mindig van ereje a kettősségnek, és sajnos vannak, akik nem használják ki ezt a lehetőséget. DE SEMMI SEM AKADÁLYOZHATJA MEG A FÖLD MENNYBEMENETELÉNEK ISTENI TERVÉT, SEMMI ÉS SENKI!!!


Érezhetitek azt, hogy még mindig az Illuminátusok (egy csoportja) tartja vissza a sűrűbe a gazdaságot, a bankokon és a kereskedelmen keresztül, korrupt módon, a tőzsdéken számítógépeken mozgatják pillanatnyi szerencséjüket, ide-oda a világban, multinacionális cégeket vezérelve és megsemmisítik a konkurens cégeket.

Látni fogjátok, és ez elkezdődött most, hogy a médián keresztül elkezd kiszivárogni minden törvénytelen eljárásuk, és napvilágra kerül, hogy a FED (Federal Reserve System) áll a legtöbb sötét tevékenység: a háborúk, járványok, brutalitás és elnyomás mögött. De hogy legyen reménységetek, ezt a rendszert már többé nem tudják fenntartani, mivel a Föld energetikai síkon, a lineáris idő felgyorsulásában (megj: vagyis az idő illúziójának az elpárolgásában, nincs módjuk az idővonalon játszani az energia és erőforrásokkal, nem lesz játékterük!!!), az időtlenbe érve az emberiség megérkezik az Aranykorszakába.

Hatonn/Aton mondja: A Föld természetes módon be van állítva arra, hogy akik továbbmenni szándékoznak a Földdel tiszta szívükkel azok ott is maradnak. Ehhez még lesz egy csomó felébresztő felhívás, bejelentés, amely kimondja majd hogy a régi világnak, és annak urainak el kell távozniuk. (mert az új frekvenciában képtelenek lesznek biológiailag is megnyilvánulni).


AZ EGÉSZ UNIVERZUM MOST ERRŐL, A REMÉNYSÉG BETELJESÜLÉSÉRŐL ZENG. DRÁMAI FORDULÓPONT LESZ A FÖLDÖN (még ez évben 2010-ben, reméljük), AMIKOR A KORMÁNYOK BEJELENTIK VÉGRE, FELFEDIK AZ IGAZSÁGOT, HOGY A FÖLDÖN KÍVÜL IS VAN INTELLIGENS ÉLET, ÉS EZ LESZ PANDORA SZELENCÉJÉNEK MEGNYÍTÁSA.


Ahogy az Egyetemes Összhang ablak kinyitódik, úgy egyre szűkül a 3.sűrűségű tudatosság. A szén alapú sejtek kristályosodása biztosítani fogja a testet az új frekvenciában való élhetőségre.

AZOK AZ EGYÉNEK, SZERVEZETEK, AKIK AZ ERŐSZAKOT, KAPZSISÁGOT, KORRUPCIÓT, HARAGOT, A SZABADSÁGJOGOK KORLÁTOZÁSÁT VEZÉRLIK, HA NEM ÁLLÍTJÁK LE „NEGATÍV” VISELKEDÉSÜKET: MEG FOGNAK HALNI, ÉS OLYAN HELYRE JUTNAK VISSZA, AHOL EZ A SŰRŰ ENERGIA VAN MÉG URALOMBAN.


Fejlett lelkek és civilizációk, sokan besétálókként jöttek, a fény családja, a ti családjaitok számos civilizációból itt vannak a Földön, hogy segítsen ezekben a viharos időkben, amikor befejezitek küldetéseteket, és ők ezután majd visszatérnek majd csillaghazájukba, amikor ők is befejezik vállalt küldetésüket. Lesznek közületek olyanok, akik új fényvilágokba mennek, akik haza, és akik itt maradnak az Új Föld (új tervében) megtapasztalásában, megújult fizikai létezőként., és lesznek olyanok is, akik a sötétséggel eltávoznak majd.


2012-BEN ÉS AZON TÚL MEG FOG SZŰNNI AZ ERŐSZAKOS LÉTEZÉS BÁRMILYEN FORMÁBAN, NEM LESZ KÉPVISELŐJE ÉS TÁMOGATÓJA.


70 évvel ezelőtt (1940-es évek), távoli civilizációk kezdték el sugárzó fényüket vetni, egyre intenzívebben erre a Földre, mert az erőszakosság világa egyre elviselhetetlenebb lett, és az emberek kinyilvánították, hogy egyszersmind véget vetnek az erőszakosság világának, és ez módosította a kollektív tudatot, és ezzel közösen megmentették a Földet. (megj. Az Armageddon program törlése).

A sötétség felszámolása azonban a lineáris időben még nem kerülhetett sor, de az Idő megváltozásában, 2012-ben és azon túl, új „versenyek”, erőszakmentes és spirituális versenyek (nyertes-nyertes, győztes-győztes) indulnak, amelyeken a játékosság lesz a főhangsúlyon. Az agy változása, a szellemi képességeinket játékosság felé hajlítja majd, és ez átfogja a Művészetek, kreativitás, szabadidős, kedvet telítő tevékenységeket (ez lesz a munka!!!) Hatalmas választékunk lesz a szabadidős tevékenységek eddig számunkra ismeretlen fajtáiról. A természetben, természettel tartózkodás lesz a legszebb öröm, ez a kincs és megnyugvás. Az erőszakos szórakozás megszűnik a Földön, beleértve a könyveket, a filmeket, a Tv-t és a mozit, csak azok, amelyek ezt hordozzák. (tehát nem a könyvek, hanem az erőszakosságot árasztók tűnnek el).
Az Erőszakmentes szórakozás/ KözösségiJóÉrzés, hatja át a Föld Aranykorát.


EGY CSODÁLATOS VILÁGA BŐSÉGE ÖMLIK MAJD RÁTOK, SAJÁT ELKÉPZELÉSÜNK SZERINT IS.

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 12 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!