SARAH VARCAS : 2013. MÁJUS 31. – JÚLIUS 17. A NAGY VIZES TRIGON GYÓGYULÁS ÉS GYÓGYÍTÁS A VÍZ ELEMEN KERESZTÜL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sarah Varcas   
2013. június 01. szombat, 12:54

 

SARAH VARCAS  : 2013. MÁJUS 31. –  JÚLIUS 17.

A NAGY VIZES TRIGON

GYÓGYULÁS ÉS GYÓGYÍTÁS  A VÍZ ELEMEN KERESZTÜL

„A Víz elem által mindenkinek, aki a bolygón él, meg kell kapnia a szeretet és gyógyulás energiáit, és azzal, amit adunk másoknak ezért, az mind vissza fog térni hozzánk.”

„Ezek a legfontosabb üzenetek most a mennyekből. Az Együttérzésről és az Érzékenységről szólnak és megosztják velünk azt, hogy hogyan viseljük a kollektív gyógyulást.”

„Bármit meggyógyíthatunk most, amit szükségesnek érzünk. A Kozmosz ellát bennünket kiegyensúlyozva ezzel a csodás közvetítő elemmel, amit víznek hívunk.”

 

 

 

Tegnap (május 30.-án) a következő energiaváltozásról beszéltem, a mai energiaszint emelkedéséről, mikor is egy Nagy Vizes Trigon (égi geometriai aspektus háromszög vízjegyekben) alakul ki, ahogy a Hold most a Halakban összekapcsolódik a Neptunusszal, és amikor a Merkúr a Rákba érkezik. Ez az égi alakzat a Nagy Vizes Trigon kezdetének beharangozását jelenti, amely néhány héten keresztül egy nagyon is érzékelhető kreatív, teremtő energiát hoz el számunkra, amely hátteret képezhet mindennapi életünkben. Eleinte kissé „csúszósnak” érezhetjük ezeket az energiákat és így elég nehéz ezért körülírni most azokat. Meglehet, úgy fogjuk érezni, valami nagyon is elkezdett megváltozni körülöttünk, de nem tudjuk, hogy mi az. Zavarodottságot tapasztalhatnak főleg azok is, akiknek nincsenek elég megfelelő energiajelzéseik a vizes jegyekben a születési képletükben, de ez a rezgés azért elkezd lehorgonyozódni a földi síkra a hosszú látogatása során, és valóban elkezdhetjük érezni annak jótékony hatását és végre elkezdődhet a kozmikus vizibuli.

 

 

 

De ma csak még olyan egyszerűnek érezzük ezeket az energiákat, de amennyire lehet majd fokozódni fog és érezhetővé válik számunkra a jelentése, amit hoz magával. Először is fáradtnak fogjuk érezni magunkat (ahogy rendszerint akkor, amikor vizes rezgésű jegybe történő váltás érkezik), nagyon érzékenyek leszünk, és egyre többen sírva fakadnak. Azt fogjuk érezni, hogy nagyon alapvető, mély kapcsolatunk van a mindent átfogó Egységgel, amely átmos mindent körülöttünk, minden előzetes várakozás, figyelmeztetés nélkül. (A Nagy Vizes Trigonban igen jól megtapasztalható ez az érzelmi összekapcsolódás!) Vizes helyeknél vagy a vízben eltöltött idő különösen jelentős tisztító erővel jelentkezik most és támogatja a gyógyulást. Míg a mindennapokban egy hosszú fürdőzés vagy egy pihentető zuhany elegendő lenne egy tisztulásra, de a mostani időszakban ez a tisztulási folyamat egészen más valami, és nem csak része a napi szokásainknak.

 

 

És ahogy a víz megtisztít és meggyógyít bennünket, szükségünk lesz arra, hogy az (emberiség) gyógyításában egy teljes kört végezzünk el. Milliók vannak, akik úgy élnek, hogy nem jutnak tiszta vízhez, vagy akik nap, mint nap sok mérföldet tesznek meg azért, hogy vízhez jussanak és megtöltsék vele edényeiket. Vannak olyanok viszont, akik meg vannak áldva azzal, hogy egyszerien csak megnyitják a csapot és az életet adó folyadék bőséggel ömlik ki belőle, amely sokaknak elképzelhetetlen, hogy életünkben ilyen módon megjelenjen. De a Nagy Vizes Trigon számukra is ugyanúgy elérhető, és arra ösztökél bennünket, hogy továbbra is szemünk előtt tartsuk az ő sorsukat is, és arra figyelmeztet, hogy mindent megtegyünk azért, hogy sorsukban segítsünk nekik. A Víz elem által mindenkinek, aki a bolygón él meg kell kapnia a szeretet és gyógyulás energiáit, és azzal, amit adunk másoknak ezért, az mind vissza fog térni hozzánk. Tehát ideje van, hogy egyre több ember csatlakozzon ehhez a gyógyító körhöz, úgy hogy elképzeljük azt, hogy a világunkban mindenki hozzáfér bőségesen az életet adó és tisztító erőhöz, egy olyan világot elképzelve, amelyben a vízhez való hozzáférés forrásaival kiteljesedik az életünk, amelyben nem szennyezett a víz, nem okoz betegséget és nem idéz elő halált. És ha ezt egyszer közösen, mindannyian megálmodjuk magunknak, akkor kivettük a részünket ebben a történetben.

 

Ezek a legfontosabb üzenetek most a mennyekből. Az Együttérzésről és az érzékenységről szólnak és megosztják velünk azt, hogy hogyan viseljük a kollektív gyógyulást. Rámutatnak az átalakulásunk olyan időszakára, amely idáig szunnyadt, addig, amíg a képesek leszünk hozzákötni ezt az energiáit az érzelmeinkhez és pozitívan tudjuk alkalmazni az életünkben. De az üzenetek leginkább arról szólnak, hogy mindannyian tisztelettel legyünk az örök Egy Szívre, amely összeköt mindent és mindenkit. Emlékeztetnek tovább bennünket arra, hogy nem számít az, hogy mennyire elkülönítettek vagyunk, amit sokszor úgy is érzünk, hanem olyan részei vagyunk az Egésznek, amelyből erőt és reményt meríthetünk, és szembe tudunk nézni a látszólagos veszteségeinkkel és reménytelenségünkkel. Bármit meggyógyíthatunk most, amit szükségesnek érzünk. A Kozmosz ellát bennünket kiegyensúlyozva ezzel a csodás közvetítő elemmel, amit víznek hívunk. Igyunk belőle, fürödjünk meg általa, vagy csak ücsörögjünk, vagy sétálgassunk mellette, a mostani időkben értünk érkezik és valóban áldottak leszünk tőle.

Élvezzük ezt a mindenkiért jövő napokat.

 

Sarah Varcas

 

© Sarah Varcas 2013. All Rights Reserved. Permission is granted to freely share this article in its entirety on the condition that full credit is given to the author, it is distributed freely and the URL www.astro-awakenings.co.uk is included.

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

 

A NAGY VIZES TRIGON KIALAKULÁSA INDUL: 2013. MÁJUS 31.

TETŐPONTJA. JÚLIUS 17.

Idézzük az Idővonalból:

A NAGY VIZES TRIGON

A Jupiter, Neptunusz és Szaturnusz képezi, alakítja ki vizes jegyekben (Rák, Halak, Skorpió) 4-5 fokos közelítéssel.

Ez egy érzelmi erőt adó, megerősítő, spirituális és gyógyító konfiguráció. Örvendetes hatása a 2013-at jellemző erőszakos és kaotikus energiák között felüdítő hatással bír. Ebből a helyzetből nem sokkal később júliusban egy finom Nagy Szextil* formálódik ki  6 bolygó képviseletében melyek Föld és vízjegyekben (női harmonikus energiák megnyilvánításával) részvételével. Úgy látszik, hogy júliusban így egy kis haladékot, pihenőt kapunk ebben a nagyon is változó évben.

JÚLIUS 29. A NAGY SZEXTIL

6 PLANÉTA VIZES ÉS FÖLD JEGYEKBEN ÉS MIND SZEXTILBEN EGYMÁSSAL: PLÚTÓ, NEPTUNUSZ, JUPITER, MARS, VÉNUSZ ÉS A HOLD

Allison Rae

 

Módosítás dátuma: 2013. június 01. szombat, 17:31
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!