2013. ELŐZETES ENERGIANAPTÁRA: Közreadja: www. foldicsillagok.hu PDF Nyomtatás E-mail
Írta: földicsillagok   
2013. január 11. péntek, 10:14

2013. ELŐZETES ENERGIANAPTÁRA:

Közreadja: www. foldicsillagok.hu

2013.

  • a krisztusi tudatosság energiája, a 33 energiáját hordozza
  • ez egy isteni energia, amit mint egy magot beemelhetünk az életünkbe
  • a 11:11 és az azt követő 12:12 energiának egyesülése = 33, a 3 -3: Dimenzió két arca. A kettőspont a megosztottság.
  • az 1 és 2 energiája, elkülönülés nélkül (kettőspont nélkül)
  • 2012 a régi energia utolsó éve, 2013=33, krisztusi tudatosság
  • szükség van a régi energia elengedésére

(Tóbiás:1:9.)

 

2013: az őrjöngő Nap éve

http://index.hu/tudomany/2012/03/26/2013_az_orjongo_nap_eve/

 

2013.

HATALMAS NAPKITÖRÉS BÉNÍTJA MEG A FÖLDET 2013-BAN

Megosztás:       ..Már három év sincs a várható katasztrófa bekövetkeztéig, ami az előrejelzések szerint megbénítja a műholdas kommunikációt, "kiüti" a villamosenergia-szolgáltatásokat, az elektromos hálózatokat világszerte - írja az erdon.ro-t idézve a delmagyar.hu. .

Megbéníthatja a légi közlekedést és összességében életünk majd minden területére kihatással lehet a kialakuló geomágneses vihar. A 2013-ban várható napkitörés ereje száz hidrogénbomba erejével érhet fel, s a tudósok egyelőre nem tudják mennyire lesznek súlyosak a következmények. A kialakult kaotikus helyzet órákig tarthat, de akár napokon át is, sőt egy, a témában tartott tegnapi konferencián elhangzott: fel kell készülni egy hónapokig tartó állapotra is - írja az erdon.ro.

 

"A modern társadalmak technológiai függősségben élnek, amik nagyon sérülékenyek, s egy ilyen súlyos esemény akár a nullával teheti egyelővé a világ kommunikációs rendszereit." - hangzott el a konferencián. A szakértők Washingtonban megtartott megbeszélésén arra keresték a választ, hogy miként védjék meg a Földet a 2013-ban bekövetkező eseményektől. "Nem tudjuk még, hogy mire számítsunk, de fel kell készülni, hogy kisebb legyen a csapás" - hangzott el az eseményen.

 

Kijelentették: az ilyen féle "támadások" ellen időben biztonságos üzemmódba kell állítani a műholdakat, és a magasfeszültségű vezetékeket megóvva a túlterhelés miatti kisüléstől, talán így csökkenthetők a károk.

http://www.168ora.hu/tudas/hatalmas-napkitores-benitja-meg-a-foldet-2013-ban-62043.html

2010.09.23

 

2013-TÓL-FÖLD GALAXISOK TALÁLKOZÓHELYE

a Föld egy példamutató bolygó lesz. Mit értesz "példamutató" bolygó alatt?

A kezdetektől fogva a Földanyát nagy megjövendölt végzettel áldották meg. Ez az isteni végzet mely az Arkangyalok által lett megjövendölve az volt, hogy a Földnek egy napon egy hatalmas galaktikus civilizációja lehet.

Ez a jövőbeli galaktikus társadalom egy olyan isteni társadalom lenne, ami véget vetne a galaktikus háborúknak, és létrehozná az állandó galaktikus békét és egységet. Ez a galaktikus társadalom sok lélekből állna, hatalmas Lényekből a Tejút Galaxis minden részéről. Összejönnének és keresztülhaladnának egy nagy genetikai kísérlet végső színpadain. Az ő sikerük jelölné egy új kor felemelkedését a galaxisunkban.

A Földbolygó és ez a naprendszer ennek következtében egy találkozóhellyé válik a teljes galaxis számára. A Föld galaktikus társadalma egy minőségi példává válna arra, hogy a galaktikus civilizáció hogyan szolgálja a Teremtő isteni törvényeit. A Földanya és az ő szent gyermekei tanítanák a sok más csillagnemzedéket arról, hogyan a legjobb alkalmazni az Univerzum isteni törvényeit. A Föld egy hatalmas találkozóhellyé és kereskedelmi központtá válna mindenfajta innovatív árucikk kicserélésére. Ez az oka annak, hogy valóban egy "példamutató" bolygóvá válik.

A Tejút Galaxis esetében, ennek a szent és isteni Fénynek a lehorgonyzási pontja a Sirius csillagrendszer. Ez itt van a Sirius B naprendszerben, mely a Kilencek Tanácsának és Lord Siraya-nak a hatalmas Orákulum Templomában helyezkedik el.

A Föld nagyszerű végzete a Sirius csillagrendszerhez való csatlakozás a 8 Eb évében (i.sz. 2013) és összhangba kerülni Lord Siraya és a Nagy Kék Fény ott felépített Nagy Orákulum Templomával.

(GFKV)

2013. ELEJE -ADAMUS

ADAMUS: Abszolút, és ehhez szeretnék még egy pár szót hozzáadni. Most a káosz időszaka van, és a káosz nem egy rossz dolog. A káosz mozgásba hozza az energiát. A következő dolog, amit észre fogtok venni, körülbelül 2013 elején, az a még az eddiginél is nagyobb elkülönültség, mert a káosz egy szűrőhöz hasonlatos. Elválasztja, elkülöníti egymástól a dolgokat, és ez az elkülönültség nem a hatalmon állók és a hatalmat nélkülözők között fog bekövetkezni, vagy a gazdagok és a nem gazdagok között. Lényegében ez az elkülönültség a tudatos lények és a tudatlan lények között fog megmutatkozni.

Az elkövetkezendő pár év során... az embereknek fel kell tenniük a kérdést: - „Ez a bolygó a tudatosság bolygója lesz 2012 után, vagy pedig a tudatlanok bolygója? – Kissé nehéz lesz ugyanis a kettőnek egymás mellett létezni.

A tudatosság képes együtt létezni a tudatlansággal, a tudatosságot nélkülözőkkel, ugyanakkor viszont a tudatlanságnak nagyon nehéz együtt léteznie maga körül a magas tudatossággal. Szóval ennek a bolygónak meg kell hoznia egy pár döntést arról, hogy milyen hely lesz ez a bolygó. Ez nem számít. Rengeteg Új Föld van, ahova már születnek, és magas tudatossággal bírnak, ami közvetlenül annak a munkának köszönhető, amit ti mindannyian elvégeztetek. Nem számít, hogy odamentek vagy itt maradtok vagy elmentek a Harmadik Körötökbe, vagy mindezt egyszerre teszitek. Köszönöm.

SGe2012

magunkat és tanuljunk meg magunkról gondoskodni az ilyen időkre.

 

2013 FŐ TÉMÁI:

A Napfolttevékenység 11 éves ciklusának maximumára érkezik

2013-ban, követve a főbb planetáris kapcsolódásokat, tranzitokat és más hatásokat, asztrológiai szempontból május és november lesz egy jelentős hónap. A Nap 11 éves ciklusának tetőpontjára érkezik és elektromágneses eseményeket fog magával hozni, mintha megvadult volna. A csúcspont tehát 2013-ban lesz és ehhez képest a tavalyi kitörések fényjátékoknak fognak tűnni a várhatóak mellett, mert mindegyik jelenség az idén nagyon is extravagáns lesz. A kitörések szakértői a jelentős kitörések mellet, még koronális kitöréseket, elektromágneses viharokat és sarki fényjelenségeket is várnak, ahogy a Nap fényplazmái bombázni fogják a Földet. Amikor 2012 júliusában egy óriási koronális kitörés,  elérte a Föld mágneses terét, akkor az eget sarki fénnyel világította be a bolygó több régiójában. 2013-ban ennél jelentősebb kitörések várhatóak, így az elektromos hálózatra is érzékeny fog erre reagálni. Rendelkezzünk, tehát ezekre az időkre egy veszélyhelyzeti tervvel és arra kérünk mindenkit, hogy ezt osszuk meg a többi emberrel is. Mi emberek elektromágneses mezővel rendelkezünk, ugyanúgy, mint a Föld, és ezekre érzékenyem reagálunk. Élvezzük tehát a nagy műsort (mert értünk van) és a látványát, földeljük le kellően magunkat és tanuljunk meg magunkról gondoskodni az ilyen időkre.

A Kígyó (Skorpió éve) lásd: február 10.

Vedlés utáni új testben megtörténik az átalakulás. Érzékileg nagyon érzékeny év. Fő témája: Átalakulás, Megbocsátás, A saját isteni  teremtő hatalmunkba való megerősödés, Egyéni és Kollektív gyógyulás

(Ráadásul 5 fogyatkozásból 3 a Skorpió/Bika tengelyen megy végbe, és még lásd a Szaturnusz Skorpióban dominanciáját.)

Uránusz-Plútó kvadrát

lásd: május 20-21 és november 1.

Szaturnusz a Skorpióban

2012. október 5.-2014. december 23.  és 2015. június 14.- szeptember 17.

 

Szaturnusz az Idő Megtartója, Őrzője és a Karma Ura. A Szaturnusz adja fel a legfontosabb leckéket, mind egyéni mind közösségi szinten a hozzá kapcsolódó jegy tulajdonsága alapján. A következő két és félévben a Skorpión keresztül tanulunk. A jegy jellemzői: a szexualitás, intimitás, hatalom és politika, rögeszmék, függőségek, halál és újjászületés és a lélek mélysége. A Skorpió szereti felderíteni a sötét oldalt, de még ösztönöz a felelősségvállalásra is.

 

A Nagy Vizes Trigon lásd: július 17.

Allison Rae

 

2013/20:13  - JANUÁR - DECEMBER

 

JANUÁR 3.-22. EGY MINI ERŐTELJES ENERGIAIDŐSZAK/URIEL

Egy mini erőteljes időszak, mert itt az ideje, hogy leltárt készítsünk arról, hogy milyen szándékkal és hozzáállással indulunk neki ennek az évnek. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy mi legyen a következő lépésünk, bízzunk a megérzéseinkben, hogy örömtelien és bőségtudatosság szándékozzuk ezt, és a válasz hamar meg fog érkezni. Ez a felkészülés hónapja, nem a tetteké. Hatalmas napkitörésekről szólnak majd a tudósítások és szokatlan időjárási mintákat tapasztalhatunk meg. Szokatlan meleg lesz hűvösebb éghajlatú területeken, ott ahol rendszeresen hideg van, és hidegebb időjárást, ahol melegebb az idő.

Jennifer Hoffman: 2013 Predictions

http://enlighteninglife.com/2013-predictions/

JANUÁR 10-12.

Ötös stellium /planétacsoportosulás a Bak jegyében ÚJHOLDDAL (Hold, Vénusz, Plútó, Merkúr, Nap)

JANUÁR 11. BAK ÚJHOLD

JANUÁR 27. 5:40 Telihold Oroszlán/Vízöntő

JANUÁR 30. A JUPITER DIREKT MOZGÁBA VÁLT AZ IKREKBEN

FEBRUÁR- ÁTALAKÍTÓ EREJE, RETROGRÁD MERKÚRRAL/URIEL

Ezzel a hónappal kezdődik el 2013. átalakító ereje. Úgy tűnik, mintha egyszer az energiák a megszokott módon folynának, de időnként megfordulnak, irányíthatatlannak tűnnek majd, és elveszíthetjük a dolgaink feletti irányítás képességünket. Tulajdonképpen a régi Föld paradigmái mellett, újak jelennek meg és helyet követelnek maguknak. Akik nem értik azt, hogy mi folyik itt, nagyon szűkösen és bizonytalanul fogják érezni magukat, és az ezekből jövő helyzetek során az ezek az emberek meglepetésekre számíthatunk. 2013-ban 3 retrográd Merkúr ciklus közül az első februárban lesz.

Jennifer Hoffman: 2013 Predictions

http://enlighteninglife.com/2013-predictions/

FEBRUÁR 1. - IMBOLC - a növekvõ fény, megtisztulás ünnepe

FEBRUÁR 9./10. VÍZÖNTŐ ÚJHOLD

FEBRUÁR .10 - 15:12

KÍNAI HOLDÚJÉV, KEZDETÉT VESZI A VÍZ KÍGYÓ ÉVE – KÍGYÓ LEVEDLI BŐRÉT

2013 a Kígyó, méghozzá a Fekete Kígyó éve a kínai asztrológusok szerint. A holdújév idén február 10-ére esik, ezután számíthatunk erősebben a Kígyó hatására. A hagyomány szerint a Kígyó éve pont olyan hullámzó, mint maga a névadó állat mozgása. Ebben az évben nagy mélységeket és nagy magasságokat is megjárhatunk az életünk valamennyi területén. 2013-as kínai horoszkópunkból az is kiderül, mit tehetünk, hogy minél kevesebb mélypont és minél több csúcspont jellemezze a Kígyó évét.

Nők Lapja Cafe / Ezo  - R. Kövér Balázs asztrológus

 

FEBRUÁR 10. A KÍGYÓ ÉVÉNEK KEZDŐPONTJA A KÍNAI HAGYOMÁNYBAN

Ahogy a Skorpió a nyugati asztrológiában, úgy a kígyó a kínaiban, testesíti meg a titokzatosságot és intenzitást. A kígyó az ezoterikus tudás és bölcsesség jelképe is egyben, ugyanúgy az átalakulási folyamatokat támogatja. A Kígyó éve tele lesz nyugtalanító jelenségekkel és meglepetésekkel. Várnia Váratlant! Ugyanez visszhangzik az asztrológiában is. Ezt olvashatjuk egy honlapon erről: A kígyó összerázza bennünk a régi valóságunkat, és megnyitja az utat előremozdulásunkhoz, felfrissíti megértésünket, és növekedésre ösztönöz. Mivel a kígyó levedli (régi) bőrét, ez arra hív fel bennünk, hogy ugyanúgy szabaduljunk meg a régi gondolkodásmódunktól, amely már gátolja a növekedésünket és fejlődésünket. Ebben az évben az energiák inspirálják a megújuló, megújító törekvéseinket, hogy nagyobb, jelentősebb céljainkat elérhessük.

Allison Rae

 

FEBRUÁR 10-02.12

Tibeti holdújév, Losar, a Csodák ünnepe

 

 

FEBRUÁR 16. – MÁJUS 6. VÉNUSZ AZ ALVILÁGBAN

VÉNUSZ AZ ALVILÁGBA LÉP: Amikor a szeretet és szépség bolygója a Nappal együtt utazik, akkor láthatatlan a Földön számunkra. Ez a Vénusz misztikus útja az alvilágban, egy olyan időszak, amikor átesünk egy halálon, átalakulunk, és egy újjászületéssel folytatjuk az utunkat. Május 6.-án,

Allison Rae

 

2013. FEBRUÁR 19.

EGY ÚJ CIKLUS, EGY ÚJ VILÁG KEZDŐDIK EL

(A guatemalai maják szerint ez a pontosabb meghatározás a 2012.12 helyett:

próféciájuk. )

GUATEMALAI MAJA PRÓFÉCIA:

A MENNYEK MEGNYÍLNAK AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA.

CSODÁLATOS BÉKE ÉS SPIRITUÁLIS EGYÜTTMŰKÖDÉS VAN KEZDŐDŐBEN.

(DM:44-45)

 

FEBRUÁR 21. 1 IK - MAJA ÚJÉV

FEBRUÁR 23.-MÁRCIUS 17. A MERKÚR RETROGRÁD KISCIKLUSA

FEBRUÁR 25. - TIBETI TEREMTŐ (TÍZMILLIÓSZOROS) NAP

FEBRUÁR 25, 21:29 Telihold SZŰZ/HALAK

FEBRUÁR 26-MÁRCIUS 12.

Ötös stellium a Halak jegyében (Vénusz, Neptunusz, Nap, Merkúr, Mars), az utolsó két napban a Hold is csatlakozik ehhez a felálláshoz, így hatos bolygóhalmozódás lesz a jegyben

2013. FEBRUÁR UTÁN

Minden stabilizálódik, és egy új korszak fog bekövetkezni. A Föld és lakóinak a korszaka. Az ugrás után csak azok a lelkek fognak a Földre jönni, akik nem vittek nagy zavart a mátrixba. Az utolsó olyan inkarnációnkat éljük, amelyben meg tudjuk oldani, változtatni a karmánkat. A Föld egy új korszak elé halad. A Földbolygó 2012 végén fogja meglépni az Ugrást. Akik itt maradnak, azoknak úgy gondolatban, mint tettekben át kell alakulniuk. Akiknek nem sikerült, azoknak egy megtisztító impulzust küldenek a matrixból. Kiválasztódik a lakosság. Évmilliókig vártunk erre a pillanatra.

(Inu)

2013. FEBRUÁR – HARMONIZÁCIÓ

A dolgok, történések kezdenek harmóniába kerülni, és az év végén minden stabilizálódni fog.

2012. végén a Föld meglépi a maga ugrását.
Akik maradnak, mind gondolatban, mint testben át kell alakulni.

Akik nem lesznek felkészülve azoknak a mátrix egy megtisztító impulzust fog küldeni.

Valami történni fog ami kiválogatja a lakosságot, és ezután csend lesz, és minden rendben fog zajlani.

Kiválasztódás: kataklizmák, járványok, konfliktusok formájában történik meg.

Utolsó inkarnációnkat éljük meg, amelyben meg tudjuk változtatni karmánkat.

Az Ugrás után is fognak lelkek jönni a Földre, de csak azok, akik nem fognak zajt, nagy zavart okozni a Mátrixban.
A Föld új korszaka felé halad.

Béke, Szeretet, harmónia.

A háborúk, konfliktusok, negatív gondolatforma-energiák vége.

A FÖLD TOVÁBBHALAD, ÉS MI MEGYÜNK VELE.

 

2013. MÁRCIUS 4. - 2013. JÚLIUS 25.
A nagy ciklus utolsó 144 napja ez. Ekkor már építjük a Föld és önmagunk kockáját, miközben épül és stabilizálódik bolygónk körül a Nooszféra. Ezért van szükség arra, hogy képesek legyünk tisztán lehívni az Erőt, mert ezzel nemcsak önmagunknak, hanem a bolygónak is segítjük a Felemelkedését, és az Új Energiában való átlényegülését.

Egyáltalán nem lehet egyszerűnek és könnyednek nevezni a ránk váró 932 napot. Egy összetett folyamat részesei vagyunk, és csak tőlünk függ, hogy a megélése mellett döntünk-e. Az bizonyos, hogy ha ezen az úton elindulunk, mély elszántságra és hitre van szükségünk. Ez az ösvény rögösnek ígérkezik, de bátoríthat a tény, hogy nem kell egyedül végigcsinálnia senkinek. Csoportokat alkotva könnyebben megélhetőek a mélységek, és hamarabb lehet visszatérni a stabil energetikai állapotunkba. Emberi társaink mellett természetesen számos, magasabb dimenziókban élő entitás támogatja utunkat. Bármelyik ciklusra is helyezzük a hangsúlyt, és kezdjük tudatosan megélni energiáit, az út végén egy új, kiteljesedett önmagunkat találhatjuk, aki nincs egyedül, és már képes bármit túlélni, és bátran néz a felemelkedés kihívásai elé. Sokszor szeretnénk, de a dolgok mégsem oldhatóak meg egyik pillanatról a másikra. Nem fogjuk egyik pillanatról a másikra elfeledni sérüléseinket, megtalálni az Erőt, és tudni beépíteni az új dolgokat életünkbe. Ezért is kapjuk az ilyen útmutatásokat, melyek jelzőfényként szolgálnak ösvényünkön. Ha tudatosan dolgozunk üzenetével, akkor semmi nem lehet akadálya tudatosságunk emelkedésének. Mindehhez tiszta szív, szeretet, elhatározás és elszántság kell. A Tollaskígyó visszatérésének időszaka ez, aki ellátott minket három hasznos tanáccsal, elvvel, melyek segíthetnek a ránk váró időkben. Ezzel búcsúzom.

1. Mindig légy tudatában annak, hogy Isten mindig jelen van; ne ess kétségbe és ne futamodj meg, de mindig légy szívből alázatos és szeretetben Istennel.
2. Légy békességben mindenkivel, kivétel nélkül.
3. Ne vesztegesd az idődet. Egy nagyon értékes földi életet kaptál, használd bölcsen és kreatívan.
(Az Átalakulás Végső Ciklusai * az utolsó 932 nap/ Domokos Erzsébet

Forrás:
José Argüelles: Galactic Spiral Density Wave and 2012: The Final Cycles of Transformation
http://lawoftime.org/timeshipearth/articlesbyvv/spiral-density-wave.html)

7. "Csatornázd az Erőt"

MÁRCIUS 11. HALAK ÚJHOLD

MÁRCIUS 20. (12:03) Tavaszi/Őszi Napforduló – Napéjegyenlőség

Márciusi napéjegyenlőségtől-júniusig

A márciusi napéjegyenlőség bezárja az ajtót a Föld régi paradigmái előtt. Globális események sorozatával fedi fel azt az igazságot, hogy valójában hogy működik a világ és mindezek megjelennek majd a napi hírekben is. Sok meglepetés kibontakozásával kell számolnunk ebben az időszakban, melyek hatással lesznek a nagyvállalatokra és a legfőbb kormányzati szervekre is. az északi féltekén kemény téli időre kell számítani, míg a bolygó más részein hatalmas esők és áradások lesznek.

Jennifer Hoffman: 2013 Predictions

http://enlighteninglife.com/2013-predictions/

 

MÁRCIUS 20/21 OSTARA - az ébredõ természet, a tavasz  kelta ünnepe

MÁRCIUS 20/21 – AZ ÚJ ÉGBOLT AKTIVÁLÁSA – METATRON

Erről később bővebben a foldicsillagok.hu-n

2013. MÁRCIUS 21. – A MAJA NAPTÁR VÉGE, KAVASSILAS SZERINT
A maja naptár George Kavassilas szerint nem 2012. december 21-én ér véget, hanem a valójában 2013. március 21-én. Figyelmeztet mindenkit, hogy ez az utóbbi dátum csillagászati szempontból a napéjegyenlőséggel és nem a napfordulóval van kapcsolatban, és mivel 2013. március 21-én napéjegyenlőség van, ekkor aktiválódik a Föld fényteste. Sokan viszont ismertebbnek és fontosabbnak tartják a 2012. december 21-i napot, de ezzel a nappal kapcsolatban G.Kavassilas annyit említ meg, hogy a 3. dimenzióban a Földön ( a Gáián ) már senki nem lesz, s ezen a napon kezdődik el a Föld átalakulása, vagyis a pólusváltás. Ekkor már a 3. dimenzióban semmilyen élőlénynek nem lesz esélye ezeket a változásokat
túlélni.

Az emberiség egy része, kb. 2 milliárd ember ugyanolyan folyamaton fog átmenni, mint a Földanya, azaz : felemelkedés a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba 2012.december 21-ig. Később, 2013. március 21-ig pedig aktiválódik a Föld fényteste. A populáció egy része ehhez a naphoz
közeledve elhagyja a Földet - Kavassilas szerint itt a jelenlegi emberiség feléről van szó.

A Montauk-kísérletek alatt a 20. században (az időben és a térben való utazásnál ) megállapították, hogy egy pontban az "utazók" rátaláltak egy úgynevezett fény-falra, ahol a 3. dimenzió realitásának a vége van. Tehát a különböző titkos kísérletek is bizonyítják a 3.
dimenzió realitásának teljes szétesését a Földön - de George Kavassilas szerint ez 2013. március 21-én fog bekövetkezni.

George Kavassilas jövendölése - avagy mi várható 2011 és 2013 között

2013. MÁRCIUSI NAPFORDULÓ– GAIA/Pepper Lewis

A Föld a tiétek. Mindig is a tiétek volt. És most közelednek olyan pillanatok, ahol sokan el fognak erről feledkezni. Ők el lesznek mozdítva, el lesznek tájolva, el lesznek térítve. Most egy ilyen eltérítő időszak következik!

Tanácsos a humort alkalmazni! Rendjén való nevetéssel ünnepelni! De ez a nevetés a szívetekből eredjen! Engedjétek meg, hogy a szívetek a saját bölcsességében nevessen! Vigyázzatok, mert lesznek olyanok, akik a ti károtokon fognak nevetni, és ezáltal ti is hajlamosak lehettek arra, hogy mások kárán nevessetek. A humor legyen a vezetőtök, de ez a valódi humor legyen, az, ami a belsődből árad elő, és ami az életet egy finom érintéssel, és egy könnyed érzéssel látja.

Ezen a szüneten túl… ezen a szüneten túl ezek az elterelések fel fognak erősödni, és elkísérnek benneteket egészen végig ahhoz a pillanathoz, amit mi 2013. márciusának nevezünk. Tehát ezen a perióduson érdemes könnyedén keresztül menni, mert azt fogjátok látni, hogy mások reszketve és felbolydultan fognak ezen végigmenni, pont úgy, mint amikor az ember visszatartja a lélegzetét: ami ugye lehetetlen, hiszen ha bárki is visszatartja a lélegzetét anélkül, hogy gondosan megigazítaná a gerincoszlopát, akkor az mindössze aggodalomhoz, szorongáshoz vezet.

És észre fogjátok venni, hogy én ezt majd lecsillapítom. Lecsillapítom a pulzusotokat. Megkönnyítem a szívetek verését. Kiterjesztem az elmétek képességét, hogy az lásson messzebbre, távolabbra, és egy nagyon rövid időperiódus múlva elkezdem nektek felkínálni az új világ, a következő új világ látomását. Közületek azoknak, akik ezt választjátok, segítek majd megírni a következő lépéseiteket, a következő választásaitokat.

Kevés dologra figyelmeztetlek titeket. Igen, az elterelésekre, és az elmozdításokra, ugyanakkor pedig valami nagyszerűre is – egy nagyobb megvilágításra, mint amiről eddig tudomásotok volt – mert ez szintén érkezik! A Földből, és alulról, valamint az egekből is…az egekből is.

(SEDONA – HÁRMAS CSATORNÁZÁS: www.shaumbra.wire.hu)

 

MÁRCIUS 27. 10:30 Telihold MÉRLEG/KOS

2012. ÁPRILIS 4. - MEGÜNNEPELJÜK A MEGVILÁGOSODOTTAK MÁTRIXA ERŐSÖDÉSÉT

A Földanya nem minden területe fog átesni ezeken a mély változásokon, sok hely lesz veszélytelen. Ez is része a Földanya bolygója rácsai újrarendeződésének, ezért ha arra kérnek benneteket vagy arra éreztek késztetést, hogy költözzetek egy teljesen más földrajzi helyre, akkor az azért van, mert újjászövitek a szent rácsokat, átalakítjátok azokat a szövedékeket, melyek megalkotják a fény új világának új alapját, ezért ünnepeljük most ezt a mesés időszakot valamennyiőtökkel, köszönjük mindannyiótoknak, hogy összejöttetek ezen a ponton és meghallgatjátok a szavainkat és a következő tíz év minden április 4-éjén megünnepeljük a Megvilágosodottak Mátrixa erősödését és a következő két év minden hónapjának negyedikéjén a Földanya teste energiáinak erősödését. Minden olyan helyszín, amit felkeresnek azok, akik őrzik ezeket az energiákat, az felerősíti a fényt és azok szándékát, akik nagy számban gyűlnek össze, hogy beindítsák a bukást követő nagy felemelkedést. (KT:20100404)

ÁPRILIS 8.-10.

Ötös stellium a Kos jegyében ÚJHOLDDAL (Hold, Uránusz, Nap, Mars, Vénusz)

ÁPRILIS 10. KOS ÚJHOLD

ÁPRILIS 14-15.

Ötös stellium a Kos jegyében (Merkúr, Uránusz, Nap, Mars, Vénusz)

ÁPRILIS 25. Teliholdas Részleges Holdfogyatkozás 22:08

Kelet-Európa, Afrika, Ázsia, Ausztrália. Magyarország területéről látható!

ÁPRILIS 25.  21:00 Telihold SKORPIÓ/BIKA

ÁPRILIS 27.-28. PLEJÁDI NAPFORDULÓ

MÁJUS 1. - BELTANE - virágbaborulás, lombok, szerelem, isteni nász kelta ünnepe

MÁJUS 6. A VÉNUSZ VISSZATÉR AZ ALVILÁGBÓL, ISMÉT LÁTHATÓ


MÁJUS.8.-9.

Hatos stellium a Bika jegyében ÚJHOLDDAL (Hold, Mars, Merkúr, leszálló holdcsomópont, Nap, Vénusz)

MÁJUS 9. BIKA ÚJHOLD – A HOLD TETŐPONTJÁN

MÁJUS 10. 02:25 Gyűrűs Napfogyatkozás

Ausztrália, Csendes-Óceán, hazánk területéről nem látható

MÁJUS 20.-21. 3. URÁNUSZ-PLÚTÓ KVADRÁT

A két napforduló között (március 20-jun.21) május 21-én lesz a 3. Uránusz-Plútó kvadrát, melyben a Plútó retrográd az Uránusz pedig direkt mozgással vesz részt benne.

Az Uránusz-Plútó faktor

Az Uránusz-Plútó kapcsolat egy erős és merészség kártya az asztrológiában, a gyökeresen átalakító/átalakuló folyamatokban, 2012-2015 között pontosan hétszer lesznek szoros kvadrát kapcsolatban. Ez egy hosszú ciklus folytatása, amely 1960-ban kezdődött el. Ennek az időszaknak a témája, a személyes teremtői meghatalmasodás/önmeghatalmasodás/saját teremtői hatalom elfogadás volt és forradalmakat robbantott ki ez időszak alatt. A Plútó Bakban való vonulása, hírnökül adja tudtunkra, hogy a társadalom megannyi szintjének, intézményrendszereinek az átalakulása szükséges, így a gazdasági, politikai és társadalmi rendszerek is. Ma már számos példa tanúsítja ezeket az elmozdulásokat az egész világot tekintve.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=341:allison-rae-szuperholdak-es-a-mesterlet&catid=48:2012&Itemid=77

Uránusz-Plútó Kvadrát (2012-2015)

A két bolygó 138 éves ciklusa. A korábbi ciklusrésze a 60-as évek közepén jelentős hatással volt: Vietnam, hippi és más tiltakozó mozgalmak. A drog megjelenése, a Szeretkezz ne háborúzz mozgalom, flower-power időszak. Akkor a Skorpióból és a Halakból sokakra befolyással volt, de ez most még nagyobb kihívással érkezik. Egy rendkívüli társadalmi és kulturális kihívás és felfordulás. A 60-as években született „baby boom” korosztály intenzív időszaka, különösen a közülük kardinális jegyben születettekre nézve. (Kos, Mérleg, Rák, Bak)

a CIKLUS 7 ELEME:

2012. JÚNIUS 24.

2012. SZEPTEMBER 19.

2013. MÁJUS 20.

2013. NOVEMBER 1.

2014. ÁPRILIS 21.

2014. DECEMBER 15.

2015. MÁRCIUS 16.

Allison Rae

 

MÁJUS 24.-25. –WESAK TAVASZI HOLDÜNNEP – BUDDHA TELIHOLD

MÁJUS 25. Teliholdas Félárnyékos Penumbrális Holdfogyatkozás 06:10

Magyarországról nem látható, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Nyugat-Afrika

Tibeti teremtő-nap (tízmilliószoros nap)

MÁJUS 25, 5:27 Telihold NYILAS/IKREK

2013. MÁJUSIG- POSZEIDÓN

Poszeidón nagyúr az energiáit mindössze egy hét éves szolgálat erejéig  (2013 május végéig)horgonyozza le. Ez a hét év az, amikor a bolygó érzelmi teste keresztülmegy a legfontosabb gyógyításon és fölemelkedésen, hogy beteljesíthesse és véglegesen uralhassa érzelmi intelligenciáját. Ez talán nem tűnik túl soknak nektek, de képzeljétek el a Föld bolygó valamennyi emberi lényét érzelmileg intelligensnek …

Annyit állíthatok biztosan, hogy lesz egy hét éves idővonal, ami alatt ez megtörténhet, ennél fogva álljatok készen egy nagyon erőteljes gyógyulásra és beérésre érzelmi szinten Poszeidón nagyúr jelenlétében. Azért vállalkozott energiái lehorgonyzására a Felemelkedési Ösvény Felemelkedett Mestereként, ha szabad így mondanom, mivel az érzelmi szinten mutatkozó intelligencia-hiány hatalmas károkat okozott a Föld bolygónak és lakóinak. Ez a bizonyos érzelmi testi gyógyulás életbevágóan fontos azok számára, akik mostanában lépnek a fizikai testükbe, és akik már fizikai testükben tartózkodnak hozzávetőlegesen úgy hat éves korig. Az ő jóllétük és persze a bolygó jövőbeli jólléte miatt szükséges az, hogy a kollektív tudatosság érzelmi teste az érzelmi intelligencia olyan szintjén álljon, ami egészséges átmenetet biztosít az új világba, a Vízöntő világába, az Arany világba, a kvantum világba – akárhogy is ismerjétek. Tehát ha fölgyorsult érzelmi gyógyulást és tisztulást akartok, akkor legyen Poszeidón nagyúr a bácsikátok.

(KT:060522)

2013.06.06. (666) PLANETÁRIS KIEGYENSÚLYOZÓ NAP

JÚNIUS 8. IKREK ÚJHOLD

JÚNIUS 21. (07:05) -  Nyári/Téli Napforduló: az év leghosszabb nappala

LITHA, MIDSUMMER - a Napisten és Földanya nászünnepe, kelta nyári napforduló

JÚNIUS 23, 12:34 Telihold BAK/RÁK

JÚNIUS 26. JUPITER A RÁK JEGYÉBE LÉP 2014. JÚNIUS 25.  UGYANEZEN A  NAPON A MERKÚR JÚLIUS 20-IG RETROGRÁD MOZGÁSBA VÁLT

JÚLIUS

Nem úgy fogjuk érezni ezt a hónapot, mint egy megszokott nyári hónapot. Sok tervünk és helyzetünk fog nagyon gyorsan irányt váltani. Utazásaink során meg is tapasztalhatjuk mindezeket a zavarokat. Viharos időszakok és időjárási változások váltják egymást. Az emberek többsége furcsán fogja érezni magát és meg is látszik majd a viselkedésükben, sokan félelembe, pánikba esnek majd. Sokan fognak lakóhelyet váltani, vagy költöznek el egy új otthonba, egy másik helyre, vagy úgy döntenek, hogy más országokat járnak be, új kontinenseket fedeznek fel. A Merkúr retrográd lesz július 20.-áig így többszörösen is gondoljuk át az utazási tervünket és minden kommunikációs kapcsolatunkat

Jennifer Hoffman: 2013 Predictions

http://enlighteninglife.com/2013-predictions/

JÚLIUS 7/8 RÁK ÚJHOLD

 

JÚLIUS 12. Tibeti teremtő-nap (tízmilliószoros nap)

JÚLIUS 17. A NAGY VIZES TRIGON

A Jupiter, Neptunusz és Szaturnusz képezi, alakítja ki vizes jegyekben (Rák, Halak, Skorpió) 4-5 fokos közelítéssel.

Ez egy érzelmi erőt adó, megerősítő, spirituális és gyógyító konfiguráció. Örvendetes hatása a 2013-at jellemző erőszakos és kaotikus energiák között felüdítő hatással bír. Ebből a helyzetből nem sokkal később júliusban egy finom Nagy Szextil formálódik ki 6 bolygó képviseletében melyek Föld és vízjegyekben (női harmonikus energiák megnyilvánításával) részvételével. Úgy látszik, hogy júliusban így egy kis haladékot, pihenőt kapunk ebben a nagyon is változó évben.

Allison Rae

 

JÚLIUS 22, 19:16 Telihold VÍZÖNTŐ/OROSZLÁN

JÚLIUS 26. SZÍRIUSZ ÜNNEP A NAP ÉS A SZÍRIUSZ HELIKÁLIS FELKELÉSE – GALAKTIKUS SZINKRONIZÁCIÓ

JÚLIUS 26.

A TEREMTÉS HETEDIK  NAPJÁNAK  HETEDIK FÖLDJE/ARGUELLES

2013 a kibillent Időtér helyreállítása - az Új Időtér – Nooszféra megjelenése

2013. A Tudatosság Hatodik Napja a 13:20-as rezgés 1320/2013 sugárinformációját tároló galaktikus iránytű korongja valóban a Szíriusz B keringésének ciklusát képezi le

„2012. december 21. után kezdett el kibontakozni, és az Új Föld a 2013. július 26.-ára, a Galaktikus Mag első napjára eső Galaktikus Szinkronizáció pillanatában jelenik meg teljes valójában.” (31.p.) „2012. dec. 21. és 2013. július 25. között pontosan 216 nap telik el. A 216-as frekvencia a 6 a harmadikon rezgés. Ez jellemzi azt a periódust, amellyel a Föld az új téridőkockába igazodik majd.” (81)

„ A Föld most hagy el egy 5125 év széles sugarat. Az Időtérváltás akkor következik be, amikor a Föld és Naprendszere, valamint a Naprendszerek nagyobb közössége szinkronban kerülnek egymással. Ez lesz a 213. július 26-i Galaktikus Mag napra eső Galaktikus Szinkronizáció pillanata”. (18.)

Bővebben: Arguelles-South: Az Időtér Könyve

JÚLIUS 26.- AUGUSZTUS 8. OROSZLÁN KAPU

JÚLIUS 29. A NAGY SZEXTIL

6 PLANÉTA VIZES ÉS FÖLD JEGYEKBEN ÉS MIND SZEXTILBEN EGYMÁSSAL: PLÚTÓ, NEPTUNUSZ, JUPITER, MARS, VÉNUSZ ÉS A HOLD

AUGUSZTUS 1. LUGNASADH, LAMMAS - gabona, aratás, új kenyér kelta ünnepe

AUGUSZTUS 6. ÚJHOLD AZ OROSZLÁNBAN

AUGUSZTUS 7. – 2014. ÁPRILIS 20 KARDINÁLIS T KVADRÁT

URÁNUSZ-PLÚTÓ-JUPITER

2013. AUGUSZTUS 12.

1913, 1943, 1983, 1993, 2013 –AUGUSZTUS 12.

MINDEN 20. ÉV AUGUSZTUS 12.-ÉN a bolygó bioritmusa ekkor teszi lehetővé az interdimenzionális kísérletek feltételeit. Ezek a kísérletek az atlantiszi kudarcok megjavítását szándékozták, de tovább rontották a helyzetet.

Drunvalo szerint 2012. december 12.-én lehet a kijavítást megtenni, még a 2013. augusztus 12. kísérlet előtt.

 

 

AUGUSZTUS 21. 2:45 Telihold VÍZÖNTŐ/OROSZLÁN

SZEPTEMBER 5. ÚJHOLD SZŰZ

SZEPTEMBER 19. 12:13 Telihold HALAK/SZŰZ

SZEPTEMBER 22. (22:45) Őszi/Tavaszi Napforduló - Napéjegyenlőség:

OKTÓBER

Január után ez lesz az a hónap, amikor levegőhöz jutunk, tarthatunk egy kis szünetet. Arra vágyakozunk majd, hogy némi időt magunkkal töltsünk el egyedül, hogy megszilárdítsuk ebben az évben eddig érkező változásokat, amelyek február óta érkeznek, rendbe szedjük magunkat. Azok, akik már elindultak az utjaikon, egyfajta megkönnyebbülésnek érezhetik ezt az időszakot, mert elkezdhetik felvenni a kapcsolatot a csillagcsaládjaikkal és számos új kapcsolatra tehetnek szert.

Jennifer Hoffman: 2013 Predictions

http://enlighteninglife.com/2013-predictions/

MABON - betakarítás, szüret, a nagy nyári munkák befejezése fölötti elégedettség, harmónia, egyensúly:  kelta õszi napéjegyenlõség

OKTÓBER 4. MÉRLEG ÚJHOLD

OKTÓBER 19. 01:49

Teliholdas Penumbrális Félárnyékos holdfogyatkozás, ami hazánkból is látható

Észak-Amerika keleti része, Dél-Amerika keleti része, Európa, Afrika, Nyugat-Ázsia

OKTÓBER 19, 0:38 Telihold Kos/Mérleg

OKTÓBER 21.-NOVEMBER 10. – RETROGRÁD MERKÚR IDŐSZAKA

OKTÓBER 23-24. 2. PLEJÁDI NAPFORDULÓ

OKTÓBER 27. Tibeti teremtő-nap (tízmilliószoros nap)

NOVEMBER 1. – URÁNUSZ-PLÚTÓ KVADRÁT

Radikális és gyökeres változások és átalakulások

A hónap retrográd Merkúrral indul el és a 4. Uránusz-Plútó kvadráttal és Napfogyatkozással. Az év egyik csúcsidőszaka. Azok, akik szilárdan megalapozták az egész év során jelentkező változásaikat és megtették az összes munkájukat az elmúlt évben, már nem érezhetnek akkora nyomást ebben a hónapban. Úgy fogják érezni, hogy megerősödnek a munkájukban. Erről azt fogják mondani, érezni, hogy létrehozható a világ embereinek egysége, egy fenntartható, szeretőbb, támogató világ érdekében. Nincs hová elfutni, elbújni már, elrejteni, titkolni is valamit, félni bármitől. Ne hagyjuk, hogy a káosz eltérítsen bennünket. Emlékezzünk arra, hogy elkerülhetetlenek a változások, a káoszt választani meg nem kötelező. A móka meg csak most kezdődik el majd.

Jennifer Hoffman: 2013 Predictions

http://enlighteninglife.com/2013-predictions/

NOVEMBER 1. - SAMHAIN - a kelta újév, az õsök, az alvilági szellemek ünnepe

 

NOVEMBER 3.  13:46 Gyűrűs-teljes (hibrid) Napfogyatkozás   , Dél-Amerika északkeleti része, Atlanti óceán, Európa (részleges), Afrika

HIBRID NAPFOGYATKOZÁS A SKORPIÓBAN

Ez egy ritka hibrid napfogyatkozás lesz. Teljesen látható lesz egy vékony sávban az Atlanti-Óceán északi területein, Afrikában az Egyenlítői területeken.  Részleges napfogyatkozás Észak- és Dél Amerikában, A Közel-Keleten és Afrika más részein. A gyűrűs napfogyatkozás viszont csak Afrika kis részén lesz látható.

NOVEMBER 17, 16:16 Telihold BIKA/SKORPIÓ

DECEMBER 2. NYILAS ÚJHOLD

DECEMEBER 12. 12:12 – UNIVERZÁLIS NAPFORDULÓ

DECEMBER 17, 10:29 Telihold

IKREK/NYILAS TELIHOLD

AllisonRae : http://heyallie.com/2012/2013-astro-forecast/

 

DECEMBER 21. (18:12) Téli/Őszi Napforduló : - az év legrövidebb nappala

 

FOLYAMATBAN

2012-2024. ÚJ MENNYBOLT -  METATRON A FÉNY URÁTÓL

A KRISTÁLYOS ÁTALAKULÁS ÚJABB FÁZISA – A 120-AS POLIÉDER  FÖLDHÁLÓ FELÉPÜLÉSE

A 144-es Kristályháló 2012.12.12.-12.21. között teljes mértékben működik majd, de tovább folytatódik azon túl a kristályos átalakulás. Ezt a hálót követi majd a 120-as Poliéder Földháló felépülés, amely (már az új idővonalon!!!) 2024-re éri el el teljességét. Ez egy magasabb rezgésű/aspektusú kristályos mező, amely a tengely és sarki energiákat a bolygón teljesen át fogja alakítani. Ez az úgynevezett globális felmelegedést hozza el módosításai következményeképp. A Földnek új ruházatot és testet szab majd.

A Kozmikus beporzás, a teljes virágzásig tart, és egy ÚJ KRISTÁLYOS ÉGBOLTOT FOG TEREMTENI.

Az új háló 2 nagy elliptikus sávenergiái, 90 fokban metszik majd egymást a bolygó körül. Két színben fog tündökölni: az egyik, arany a másik platina (szent férfi-nő minőségek). Az egyik elektromos sávú, a másik mágneses természetű. Hatalmas tudatosságot tesz lehetővé a Föld körül.

EZ A KRISTÁLYOS ÉGBOLT ÚJBÓLI MEGJELENÉSE AZ 1000 ÉVES BÉKE ELJÖVETELÉT FOGJA HOZNI MINDANNYIUNK SZÁMÁRA, KIEGYENSÚLYOZOTT ENERGIÁJÁVAL, OPTIMÁLIS EGYENSÚLYBA HOZZA A BOLYGÓ MÁGNESESSÉGÉT.

A bolygón már korábban is volt 2 védőbúra, két rétegben, egy elektromos és egy mágneses összetett kristályos jég formájában. A fagyott enyhén sós víz lehetővé tette az időjárás szabályozását. Ahogy a Biblia írja ez volt az eredeti Éden kertje. A nagy tudatossági zuhanáskor az egész lezúdult és a Föld tengelye is ekkor ferdült el. A mágneses pajzs beleolvadt a Föld magvába, az elektromos, pedig a kristályokba, ásványokba és az emberiség DNS-ébe. A Harmonikus Konvergencia elhozta újra a következő planetáris fokozatba lépést, melyet Mennybemenetelnek nevezünk, (egy olyan evolúciós folyamat amely kb. 30-300 évet vesz igénybe az emberiség szándékától függően és az úgynevezett 5. dimenziós tudatosságba vezet) ebből keletkezett az emberi ikozaéderháló és a gravitációs dodekaéderháló, és a Harmonikus Konvergenciát (1987) követő mérésnek köszönhetően a kristályos háló kialakulása lehetővé vált, egy új geometrikus háló meglétét tette lehetővé, amely elvezet a Mennybemenetel felé.

A Poliéder Háló 2024-ben való felépülése elhozza az 1000éves Béke Korszakát.

(Met: 2011.jan és Met:777)

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=128:2012-2024-a-kristalyos-atalakulas-ujabb-fazisa-a-120-as-polieder-foeldhalo-felepuelese&catid=49:2012-utan&Itemid=78

MEGJ: a POLIÉDER HÁLÓ FELÉPÜLÉSE UTÁN MÉG 2X12 ÉVES HÁLÓ- ÉS FÉNYTESTI FEJLESZTÉS TÖRTÉNIK MAJD: a galaktikus, univerális és multi univerzális kiterjedést teszi lehetővé

2013.-2017.- A KÖZÖSSÉGIVÉ VÁLÁS KORSZAKA FELERŐSÖDIK

Lee Harris 2012 márciusi üzenetéből:

A Közösségivé válás korszaka megkezdődik. Egészen 2013-2017 között egyre erősebb lesz, és jó érzés lesz egy szeretetteljes közösségben részt venni.

 

2013-2017-GYORS MEGSZABADULÁS

SHORT RUNAWAY: a kontroloktól való végső megszabadulás

2013-2018 - A HARMADIK FÖLD HOLOGRAMJA

Számos esemény teljes átdolgozása fog megtörténni a következő 7-10 évben. Ennek eredményeként ez a fényhologram felülírja a Föld eredeti hologramját. A harmadik Föld, amelyet a saját gondolataitokkal teremtettetek, és a ti saját folyamatotok teremtette [azt] a hologramot, amelyik most felülírja a Föld eredeti hologramját. Amikor ez elkezd megtörténni, akkor azok a szervezetek, lélekcsoportok, amelyek nincsenek összhangban ezzel a fejlett szintet, elkezdenek szétesni és szétmorzsolódni. Néhány rendszer nem egyik szintről a másikra lép, de ez nem jelenti az összeomlást. Hasonlóan ahhoz, amit mutattunk nektek, hogy egy rendszer véget ér és egy másik jön, hogy átvegye a helyét, így lesz a gazdasági rendszereitekkel is. Egyszerűen nyitva kell tartani a szemeteket a lehetőségekre, mert ez fogja ezt megteremteni. Ha csodákat vártok, akkor megtörténnek a csodák.

Elmondjuk nektek, hogy ezt sokkal nehezebb megtennetek, mert az ideáitok és elképzeléseitek a csodákról korlátozzák a szellemet a beteljesítésükben. Számos alkalommal, amikor azt mondjátok: „Ezt így akarom, és konkrétnak kell lennem. Pontosan meg kell mondanom, hogy mit akarok, meg kell határoznom a színét, azt, hogy mennyibe kerül, és minden egyes részletét.” De a részletek meghatározása a régi energia működési módja. Most már korlátozzátok az álmaitok szellem általi beteljesítését, ha a részletekbe mentek! Fogd át a szív energiád esszenciájával a teremtésedet – vágyd szívből - és hagyd a szellemnek, hogy teljesítse azt számodra, mert akkor ezt úgy teljesíti be, hogy az veled együtt növekszik, és nem korlátoz téged a mostani hiedelemrendszereddel. Ezek azok a lehetőségek, amelyek éppen most kezdenek megtörténni.

 

Nem szoktatok hozzá, hogy úgy lássátok a napi negativitást az hírekben, mint lehetőséget a fény terjesztésére, ezért ez az üzenet esetleg nehéz néhányotok számára. Ha egyszerűen tesztek egy lépést ebbe az irányba és látjátok ezeket a potenciálokat és lehetőségeket, meg fogjátok találni a mennyet megteremtve a Földön, ahogy ti mondjátok. Ez az Föld új hologramja, és ez az, amerre haladtok. Látni fogtok sokakat, akik ezekben a nehéz időkben előtérbe kerülnek, akiket kifejezetten felkérnek arra, hogy legyenek az új gyógyítók „a válaszokkal”. Kérjük, értsétek meg, hogy ahogy előrehaladtok, nem lesz szükségetek olyan vezetőkre, akik a régi módon vezetnek benneteket. Nem lesz többé szükség olyan típusú vezetőkre, akik most vannak a földön. Ideje, hogy magatokhoz ragadjátok a saját hatalmatokat, először a saját valóságotokban, és azután a vezetőitek meg fogják érteni, hogy milyen támogatásra van szükségetek. Ezek a potenciálok és irányok, amelyek felé az emberiség tart jelenleg.

LW:0811

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!